Gotvach.bg»Рецепти»Паста»Запечени макарони с гъби и кашкавал

Запечени макарони с гъби и кашкавал

Илияна ДимоваИлияна Димова
Гуру
1k4k4k4k7
Запечени макарони с гъби и кашкавал1 / 2
27/02/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
2-3

Необходими Продукти

  • гъби - 100 г
  • макарони - 250 г
  • олио - 1 с.л.
  • яйца - 2 бр.
  • кашкавал - 50 г
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Задушаваме в 1 супена лъжица мазнина 100 г почистени, измити и нарязани ситно гъби.

Задушените гъби смесваме с предварително сварените макарони. Слагаме сместа в тавичка и отгоре заливаме с 2 супени лъжици кисело мляко, разбито с яйцата.

Печем в умерена фурна и преди да е напълно готово ястието, го поръсваме с 2 или повече супени лъжици настърган кашкавал и черен пипер.

Допичаме до зачервяване.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: