Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Гъби в масло»Задушени гъби с масло и кашкавал

Задушени гъби с масло и кашкавал

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k32
Задушени гъби с масло и кашкавал1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
2
"Не сте опитвали такива гъби досега? Да знаете, че много сте изпуснали"

Необходими Продукти

  • гъби - 500 г пресни (или 250 г стерилизира­ни)
  • масло - 125 г краве
  • кашкавал - 150 г
  • копър - 1/2 връзка
  • черен пипер
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте гъбите и ги нарежете при нужда. Загрейте маслото в дълбок тиган, посолете гъбите и ги сложете да се задушават.

По желание добавете няколко скилидки чесън. По време на задушаването на няколко пъти добавете 1 ч.ч. топла вода.

Готовите гъби се махат от котлона и се разбъркват с накълцан копър и черен пипер. Още топли се разпределят в чинии и се поръсват обилно с настърган кашкавал.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
53
45
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Силвия Карабоева
Силвия Карабоева
Страхотна рецепта,опитайте я задължително.
15.11.2014 14:25
3
1