Кавърма с овнешко месо
Kavarma sa mesom od ovna

Кавърма с овнешко месо

Илияна ДимоваИлияна Димова
Гуру
1k4k4k4k7
27/02/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
60 мин.
Порции
3
"Овнешко или агнешко - няма значение, пригответе го по тази рецепта и няма как да сгрешите"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обезкостяваме месото и нарязваме на хапки като за шишчета.

Задушаваме, докато омекне в мазнината заедно с едро нарязан зелен лук. Подправяме със сол и черен пипер на вкус.

Прехвърляме в тавичка и заливаме с киселото мляко, нарязан зелен чесън и листенца пресен джоджен.

Запичаме кратко в гореща фурна до готовност. Поднасяме с гарнитура от варен ориз или картофено пюре.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: