Gotvach.bg»Рецепти»Салати»Зеленчукова Салата»Салата с рукола и пшенични кълнове

Салата с рукола и пшенични кълнове

Йорданка ТасеваЙорданка Тасева
Иноватор
3782k1k2k5
Салата с рукола и пшенични кълнове1 / 2
29/02/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Общо
10 мин.
Порции
1

Необходими Продукти

  • рукола - 1 връзка
  • кълнове - 250 г пшенички
  • чери домати - 7 - 8 бр.
  • чушки - 1/2 бр.
  • зелен лук - 1 връзка
  • яйца - 2 бр. твърдо сварени
  • масло - 3 супени лъжици, сусамово
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пшеничените кълнове се накисват за 10 минути в топла вода, след което изцеждаме.

Измиваме руколата и подсушаваме.

Слагаме в дълбока купа кълновете, руколата, нарязаните домати, чушка и лук.

Подправяме на вкус и декорираме с нарязните яйца.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
51
40
32
20
10
Дай твоята оценка: