Пролетна лазаня от тиквички

Adriyana - AdiAdriyana - Adi
Чирак
105
411
128
255
29/02/2016
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 907
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тиквичките се нарязват на тънки ленти, мариноват се със смачкан чесън заедно с ригана, балсамикото, солта и част от мазнината.

Препичат се по възможност на грилован тиган. Брашното се запича с маслото и останалата част от олиото, погасява се със студеното прясно мляко, щипка сол, индийско орехче и черен пипер.

След като се свали от котлона, при енергично бъркане се добавят 3-те яйца.

В тава се редуват тиквички, сос, настърган кашкавал. Запича се на 200 градуса за около 20 мин.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар