Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Солено руло»Пържено свинско руло с бекон и салвия

Пържено свинско руло с бекон и салвия

Пържено свинско руло с бекон и салвия
Снимка: Веселина Константинова
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
70 мин.
Порции
2
"Страхотно руло, с което да нагостите своите близки и приятели"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 400 г контрафиле
  • бекон - 4 - 5 бр. слайс
  • черен пипер
  • сол
  • олио - за пържене
  • салвия - 8 - 10 бр. листа
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Овкусете свинското контрафиле със сол и черен пипер. Оставете го да си поеме от подправките.

Завийте готовото месо на руло и го фиксирайте с шишчета, за да се запази.

Изпържете го в загрятата мазнина.

Наредете върху рулото листенца от салвия, а отгоре завийте със слайс бекон.

Отново върнете рулото в загрятата мазнина и изпържете до златисто.

Поднесете соленото руло с подходяща гарнитура.

Пърженото свинско руло с бекон и салвия е готово.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: