Gotvach.bg»Рецепти»Паста»Макарони с майонеза, сирене и маслини

Макарони с майонеза, сирене и маслини

Макарони с майонеза, сирене и маслини
Снимка: Веселина Константинова
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
3
"Едни различни, но много вкусни солени макаронки"

Необходими Продукти

  • макарони - 400 г
  • лук - 1 глава
  • зехтин - за пърженето
  • червен пипер
  • сирене
  • маслини
  • майонеза - 1 кутийка (150 г)
  • царевица - сладка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме макароните в леко подсолена вода и ги оставяме настрани.

В зехтина запържваме нарязания на дребно лук и когато е готов, ръсваме червен пипер, разбъркваме и махаме от котлона.

Добавяме към макароните.

След това натрошаваме сиренето, добавяме майонезата, нарязаните маслини и царевицата.

Разбъркваме и поднасяме топли.

Макароните с майонеза, сирене и маслини са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: