Предястие с пилешко месо и коняк

Севда АндрееваСевда АндрееваДжедай1257176
02/03/2016
Приготвяне50 мин.
Готвене30 мин.
Общо80 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо112
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме нарязаните на четвъртинки гъби. Нарязваме на парченца морковите, тиквичката – на колелца, чушката – на лентички.

Нарязваме кожата на месото с нож на ромбове, поръсваме със сол и черен пипер и изпържваме в сгорещено олио за около 3 минути.

Изваждаме и в мазнината сипваме коняка. Прибавяме нарязания лук и 1 с.л. соев сос. Оставяме да поври и прибавяме гъбите, морковите, тиквичката и чушката. Задушаваме за около 3 минути.

Сваряваме спагетите в подсолена вода.

Нарязваме месото на филийки и заедно със зеленчуците и спагетите нареждаме в чиния. Поливаме с останалия соев сос и малко оцет.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар