Начин на приготвяне
Нарежете месото на кубчета, оваляйте ги в брашното и леко ги запържете в сгорещеното масло. Настържете на ренде целината и корените от магданоз, а лука - на пръстени, и ги смесете с нарязания на кубчета хляб. Поръсете със зърната черен пипер, сол и счукан розмарин.
Нарежете на ситно магданоз, бекона нарежете на ивички. Започнете да подреждате гърнето. Сложете на дъното и по стените му бекон, върху него - месо. Поръсете с малко черен пипер и сол и покрийте със зеленчукова смес. Поръсете с магданоз.
Редувайте по този начин продуктите, докато свършат. Налейте бульона, пуснете зърната черен пипер и похлупете гърнето. Сложете го в студена фурна и гответе на умерен огън до готовност. Около половин час преди да извадите гърнето от фурната сипете и сметаната.