Свински ребра с бял боб и чесън в гърне

Ваня  ВеличковаВаня ВеличковаПомощник Готвач630171
06/03/2016
"Няма мъж, който да може да устои на боб с ребра, че и в гювеч! Вадете хляба от шкафа..."
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо84 732
  • Преглеждания за месеца1540
  • Преглеждания за седмицата709
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете в гърнето насечените на половинки ребра и добавете фасула, който сте накиснали от предната нощ и нарязаните на кубчета моркови.

Залейте с вода, похлупете гърнето и варете на умерен огън, докато фасулът поомекне. Добавете ситно нарязаните лук, чушка, обелени домати и чесън, пуснете лютивото чушле.

Овкусете със сол, червен пипер и ситно нарязан джоджен и варете ястието до готовност.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Elena Steinbach
Elena Steinbach
27.08.2016 18:13
Сполучлива рецепта :D
2
0