Свински пържоли на фурна с пълнеж от домашна кайма

09/03/2016
"Уникално вкусно свинско руло с богат пълнеж, което може да поднесете с гарнитура по ваш избор. А сега ще записвате рецептата или ще се облизвате?"
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
12 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо82 357
  • Преглеждания за месеца2313
  • Преглеждания за седмицата433
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена12

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пържолите се нарязват на тънки дълги ленти. Лукът и киселите краставички се нарязват на ситно, слагат се в дълбок съд и към тях се прибавя каймата, намачканите картофи, намокрен и натрошен хляб, магданоз, сол, черен пипер на вкус.

Каймата се омесва хубаво. Нареждаме една до друга лентичките месо и върху тях равномерно само на единия край слагаме каймата.

След като сме сложили каймата покриваме отгоре със стърчащите краища на лентичките месо и оформяме като руло. Поръсваме със сол и черен пипер.

С помощта на конец увиваме соленото руло, така че да не се разпадне, слагаме го в подходяща тавичка и печем 30 минути на 150-180 градуса, след което увеличаваме. Трябва да се получи хрупкава коричка.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар