Сочни гъби с кашкавал

PressyPressyЧирак3926120
12/03/2016
"Не жалете продуктите и резултатът е гарантиран "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо11 351
  • Преглеждания за месеца233
  • Преглеждания за седмицата33
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измивате гъбите добре. Отделяте шапчиците от пънчетата.

Изсипваме малко олио в тавичката, намазваме я обилно с маслото навсякъде и поставяме гъбките в нея, като във всяка шапчица поставяме парченце кашкавал.

По желание може да настържете по цялата тавичка още кашкавал и да сложите още масло, може и в шапчиците(отново по желание).

Накрая поръсваме навсякъде с нарязания магданоз, съвсем малко чесън (ако обичате), сол и черен пипер.

Печем в предварително загрята фурна, приблизително 20 минути, до златист цвят на кашкавала.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Ирена Христова
Резултатът е уникален вкус, сочни гъбки и страхотен аромат. Лесна и изключително вкусна рецепта. Препоръчвам да си я сготвите.
1
1
Гергана  Георгиева
Ммм...усещам аромата им! Чудно вкусни и лесни за приготвяне
1
0
Pressy
Pressy
12.03.2016 19:34
Благодаря,искрено ме зарадвахте ! Добър апетит !
0
0