Начин на приготвяне
Приготвяне на блата: В купа разбиваме белтъците на сняг със захарта. В друга купа разбиваме маслото и пудрата захар до побеляване, след което ги смесваме заедно и прибавяме брашното, орехите, какаото и ванилията и ги разбъркваме добре.
Получената смес изсипваме в предварително намазана с масло и посипана с брашно тава, за да не залепне. Печем в умерена фурна.
Приготвяне на крема: В купа разбиваме маслото с пудрата захар до побеляване, след което прибавяме яйцето и какаото, и разбиваме добре.
Щом стане готов сладкишът, го оставяме да изстине, щом изстине, го намазваме с крем и го поръсваме с настърган шоколад или шоколадови пръчици (по-желание), а може и да си го оставим с крема само - кой както обича.