Пилешки воденички с лозови листа

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
3k
959
3k
14/04/2016
"Вкусни идейки от кухнята на баба "
Приготвяне40 мин.
Готвене60 мин.
Общо100 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 214
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме воденичките и ги нарязваме на малки парченца.

Лука и чесъна почистваме, нарязваме и задушаваме. Като омекнат, прибавяме воденичките, задушаваме още малко и слагаме към ястието червения пипер и подправките.

Попарваме и нарязваме лозовите листа и ги прибавяме към ястието. Доливаме бульона и оставяме да поври 20 минути. След това сипваме доматеното пюре, размито с малко водичка и брашното.

Разбъркваме и варим 5 минути, за да се сгъсти сосът.

Дълбок тиган с каменно покритие 24 см.-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок тиган с каменно покритие 24 см.
23.00 лв.
17.71 лв.
Виж ››

Няма да излезете от кухнята, когато тиганът с каменно покритие попадне в нея. Готвенето на всякакви ястие е по-здравословно, лесно и вкусно. Дълбокият тиган има и термоизолираща дълга дръжка за още по-голям комфорт при употреба.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар