Свински пържоли в йенско стъкло

Натали ТиховаНатали Тихова
Чирак
145
766
370
665
1
16/03/2016
"При йената, подобно на гювеча, трудно можем да сгрешим и винаги можем да се радваме на вкусен резултат!"
Приготвяне10 мин.
Готвене60 мин.
Общо70 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо12 642
  • Преглеждания за месеца94
  • Преглеждания за седмицата7
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • свински пържоли - 6 бр.
  • лук - 2 глави
  • сол
  • черен пипер
  • олио - 1 - 2 с.л.
  • вода - 50 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Подреждаме си пържолите. Нарязваме лука на полумесеци.

Поръсваме със сол и черен пипер. Поливаме с олиото и водата, печем около 1 час.

Сервираме с картофено пюре.

Дълбок грил тиган с незалепващо покритие-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок грил тиган с незалепващо покритие
33.00 лв.
25.41 лв.
Виж ››

Каквото и да искате да го сготвите, направете го в този дълбок грил тиган с незалепващо покритие - няма да сгрешите

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Ирина Андреева Jolie
Нали нямаше да се допускат снимки с колажи? Хубава рецепта все пай,но подобни снимки....
0
0
Натали Тихова
не съм знаела,вече ще знам,как се изтрива някоя рецепта или снимка!!!?
0
0