Начин на приготвяне
Сваряват се спагетите в подсолена вода и се отцеждат, оставяме настрани. Приготвя се сосът, като се нарязва на ситно лукът и се запържва в загрято олио. Добавя се и ситно нарязан чесън и запържваме за кратко.
Сипва се доматената консерва. Овкусяваме със сол, захар и риган. Варим соса на тих огън 10 минути. Пилешките гърди се начукват леко и овкусяваме със сол и черен пипер
Първо се топят в разбити яйца, после галета и пържим в загрято олио в тиган. В тавичка сипваме доматения сос и нареждаме пилешките гърди.
Поръсват се с настърган кашкавал и печем в загрята фурна 200 градуса около 20 минути. Сервираме в чиния с порция спагети. Вкусно и по италиански!
Коментари