Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Колбаси»Рулца»Гъбка и рулца с пълнеж

Гъбка и рулца с пълнеж

PressyPressy
Чирак
399854130
Гъбка и рулца с пълнеж
Снимка: Pressy
1 / 2
19/03/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
25 мин.
Порции
1

Необходими Продукти

  • яйцa - 1 бр.
  • домати - 1 бр.
  • маруля - няколко листенца за украса
  • шунка - на филийки
  • сирене
  • червен пипер
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Варим яйцето твърдо (10 минути). Подрязваме яйцето от едната страна, за да стои право.

Режем едно капаче от домат, изваждаме с лъжица малко от вътрешността и го поставяме върху яйцето.

Украсяваме отстрани с нарязана маруля.

Взимаме филийка шунка и я пълним със сирене, червен пипер и олио (предварително омешени), завиваме шунката тип фунийка и подреждаме.

Имах гости, които бяха впечатлени от това мезе.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: