Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Бирени мезета»Паниран карфиол с бира и млечно-чеснов сос

Паниран карфиол с бира и млечно-чеснов сос

Натали ТиховаНатали Тихова
Чирак
1458613651
Паниран карфиол с бира и млечно-чеснов сос3 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
4-6

Необходими Продукти

  • карфиол - 1 глава
  • сол
  • бира - 1.ч.ч.
  • брашно - 2 - 3 с.л
  • яйца - 3 бр.
  • ЗА СОСА
  • майонеза - 1 с.л.
  • кисело мляко - 3 - 4 с.л.
  • сол
  • черен пипер
  • магданоз
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Във вряща подсолена вода слагаме карфиола на розички. Варим около 5-10 мин. Отцеждаме.

Разбиваме яйцата, бирата и брашното овалваме и панираме.

за соса разбийте съставките заедно.

Поднесете карфиола със соса.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Valentina Psaltirova
Valentina Psaltirova
Неприятно е, защото не сме му свикнали.
15.05.2016 19:19
1
Покажи всички подкоментари
Албена Асенова
Албена Асенова
Аз почти винаги така си приготвям панировката -с бира.
15.05.2016 16:24
Valentina Psaltirova
Valentina Psaltirova
Пръстите си да оближеш, без да прекаляваш с количеството.
15.05.2016 15:30
Monika Ivanova
Monika Ivanova
Много ми го хвалиха панирания карфиол, но пак ми мирише неприятно
10.04.2016 21:55
2