Солен кекс с праз

LakomnicaLakomnicaНовак1
12/07/2011
"Ще добавите ли и този ароматен солен кекс към любимите си кексове?"
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции4-6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо10 016
  • Преглеждания за месеца51
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3.8 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Празът се нарязва и запържва в маслото. Към брашното и бакпулвера се добавя запържения лук.

В отделен съд сметаната се посолява и обърква със сиренето или кашкавала и тази смес постепенно се смесва с брашното. Разбърква се до получаване на хомогенна смес.

Сместа се изсипва в намазнена тава и се пече около 30 мин в загрята до 180 градуса фурна.

Рейтинг

5 2
4 0
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар