Домашен салеп

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
3k
959
3k
22/03/2016
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо3 948
  • Преглеждания за месеца58
  • Преглеждания за седмицата21
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбъркваме много добре оризовото брашно, пшеничното и картофено нишесте, както и прясното мляко.

Слагаме в дълбок съд върху котлона на средна степен салепът да заври при непрекъснато бъркане.

Накрая прибавяме захарта.

Сервираме в чаши като отгоре поръсваме с канела на вкус.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар