Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Кайма»Рулца»Пържени рулца с кайма

Пържени рулца с кайма

Пържени рулца с кайма
Снимка: ВИЛИ-Виолета Матева
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
40 мин.
Порции
4
"Гледайте на тази вкусотия като на опаковани кебапчета за всички на масата"

Необходими Продукти

  • кори за баница - 3 листа
  • кайма - 200 г
  • лук - 1 глава
  • чубрица
  • кимион
  • олио - за пържене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всяка кора се нарязва на три ленти. Приготвя се плънката, като каймата се омесва с нарязан на ситно лук, чубрица и кимион.

Върху всяка лента се поставя 1 ч. л. плънка, двете страни се прегъват навътре, за да не излиза плънката, и се навиват на рулца.

Загрява се олио в тиган и пържим рулцата до златисто.

Бързо и вкусно!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: