Лещена супа с бекон

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1257
17
6
25/03/2016
"Лещата си е леща, но в комбинация с бекон е направо неустоима "
Приготвяне35 мин.
Готвене70 мин.
Общо105 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо492
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме лука, целината и чесъна на дребно и ги задушаваме в олиото.

Добавяме нарязания на много ситно бекон и запържваме.

Прибавяме измитата леща и наливаме вода. Варим, докато лещата омекне.

Посоляваме и сипваме подправките. Готвим още десетина минути, махаме дафиновия лист и сервираме топла.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар