Начин на приготвяне
За крема:
Разбъркваме нишестето с прясното мляко и към него добавяме ванилията и какаото. Варим крема при непрекъснато бъркане, докато се сгъсти. Охлаждаме го и го държим покрит със стреч фолио, за да не хваща коричка.
Загряваме на котлона захарта и водата, докато захарта се стопи, прибавяме маргарина и солта. Бъркаме докато маргаринът се разтвори и сваляме от огъня.
Прибавяме постепенно брашното при непрекъснато бъркане. Добавяме какаото и отново слагаме върху котлона. Запържваме тестото докато се изгуби миризмата на брашно. Отстраняваме сместа от котлона и добавяме яйцата едно по едно, като непрекъснато бъркаме.
Изсипваме тестото в пош и го шприцоваме в тава, която сме застлали с хартия за печене.
Печем топките в предварително загрята фурна на 180 градуса за 20 минути. Изваждаме ги от фурната и ги оставяме да изстинат. С шприц пълним всяка топка с предварително приготвения крем.
Коментари