Салата от сварено червено цвекло

29/03/2016
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо7 134
  • Преглеждания за месеца321
  • Преглеждания за седмицата42
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Цвеклото се измива и листата се отделят. В тенджерка с вода се варят цвеклото и листата до готовност. Изваждат се и добре се отцеждат.

Цвеклото и листата се нарязват на едри парчета в чиния. Овкусяваме с винегрет и сервираме с резени лимон.

Вкусно и много здравословно. Водата от свареното цвекло може да се пие!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Магдалена
Магдалена
18.01.2017 10:20
Страхотна зимна салата! Аз предпочетох да настържа червеното цвекло, вместо да го режа. :)
1
0