Веган таратор с мляко от кашу

Веган таратор с мляко от кашу

Криси ЧерниковаКриси Черникова
Дарт Вейдър
162
285
125
337
29/03/2016
"Вкусно предложение за онези, които не вкусват храни от животински произход!"
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 772
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Краставицата се обелва и нарязва на кубчета или се настъргва.

Към не се добавят нарязаният копър и счуканият чесън.

Компонентите се подправят и се оставят да поемат от подправките 5 минути.

След това се налива млякото от кашу и се разбърква.

Тараторът се поднася веднага, като може да се украси с орехи.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Valentina Psaltirova
Valentina Psaltirova
24.06.2016 14:57
Добре е, но мляко от кашу сигурно не е евтин продукт.
0
0
Криси Черникова
Употребеното мляко конкретно в този случай го закупих от специализиран магазин за веган храни, но иначе може да се приготви и в домашни условия, както Ирина и Сия са обяснили вече. :)
1
0
Ирина Андреева Jolie
една чаша ядки се накисва в една чаша вода за около 8 часа.След това се отцежда и се смилат ядките с 4 чаши чиста вода и после се прецежда.В неделя хванах по 24Kitchen португалката да прави няколко рецепти с бадемово мляко :)
3
0