Пурички с магданоз

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
3k
959
3k
04/04/2016
"Знаете ли какво е идеално за среднощна закуска? Точно така, пурички с магданоз "
Приготвяне45 мин.
Готвене30 мин.
Общо75 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо942
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

С остър нож разрязваме корите на 8 еднакви триъгълника и ги нареждаме един върху друг.

Раздробяваме сиренето и към него прибавяме олиото, прясното мляко и наситнения магданоз.

Получената плънка поставяме в основата на триъгълника и добавяме парченце масло. Навиваме кората на пуричка към острия връх.

Редим получените пурички в намаслена тава, намазваме ги с разбитото в киселото мляко яйце.

Печем в предварително загрята фурна на 200 градуса за 25-30 минути.

Метално сито за вашите сладкиши, баници и печива
За хубаво тесто използвайте това:
Метално сито за вашите сладкиши, баници и печива
4.95 лв.
Виж ››

Висококачествено метално сито, с чиято помощ ще приготвяте най-вкусните кексове и питки.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Гергана  Георгиева
Чудесни са,а магданоза им придава невероятен вкус
0
0