gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Хайвер»Домашен тарама хайвер с орехи

Домашен тарама хайвер с орехи

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k4k9563k
Домашен тарама хайвер с орехи
Снимка: Севда Андреева
1 / 2
04/04/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Общо30 мин.
Порции4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Издълбаваме само средата на хляба и я накисваме във вода, отцеждаме я и много хубаво я изстискаме, раздробяваме я на трохи, които поставяме в купата на блендера.

Към трохите прибавяме чесъна, лука и тарамата. Разбиваме за кратко и започваме на тънка струйка да сипваме зехтина и изцедения лимонов сок.

Прибавяме и орехите и отново разбиваме, ако има нужда добавяме зехтин.

Сервираме със сух копър и препечени филийки.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: