Пиле Ангемах

enggell2020@abv.bgenggell2020@abv.bgГотвач278565951
05/04/2016
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции2-3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо759
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварявам месото в подсолена вода и олио. След като се свари накъсвам на едри парчета, бульона прецеждам.

В тиган слагам маслото и брашното, разбърквам докато малко се позапържи брашното.

Разреждам с бульона и бъркам непрекъснато докато се изглади и получи сос.

Накъсаното пиле добавям към соса, после и киселото мляко, разбърквам хубаво до гладкост, подправям със сол на вкус.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар