Начин на приготвяне
Дозата за тестото е за една голяма пица. Замесват се продуктите и се оставя да втаса 1 час.
Приготвяме доматения сос с каймата. Запържваме чесъна в зехтин, прибавяме каймата, трябва да стане на гранули.
Прибавяме граха, ригана и оставяме да къкри на тих огън 10 минути, за да се сгъсти. В намазнена тавичка разстиламе тестото и го бодем с вилица.
Разстиламе доматения сос и върху него нареждаме бекона нарязан на филии. Редим бекон, парче кашкавал и така докато покрием цялата пица.
Отгоре редим хаотично руколата и поръсваме обилно с настърган кашкавал. Печем на 180 градуса за 30 минути. Тестото става много хрупкаво и на другия ден е без промяна!