Начин на приготвяне
Нарязвате пилешките гърди на малки хапки, след което ги мариновате за половин-един час в 3 с.л. соев сос, 1 ч.л. пикантина, 1 ч.л. оцет и 1/2 ч.л. черен пипер.
Нарязвате моркова на малки лентички, зелето и лука на ситно, а гъбите на малко по-едро.
Слагате мазнина в тиган и запържвате лука, а след това добавяте и гъбите. Преместете ги след това в друг съд и в същия тиган запържете зелето и морковите.
Междувременно сварете спагетите в подсолена вода с 2 с.л. олио. След като спагетите са готови, отцедете ги и добавете 3 с.л. олио и ги разбъркайте. Запържете отделно и пилешкото.
След това запържете за 3-4 минути спагетите и добавете 4-5 с.л. соев сос, 1 с.л. пикантина, 1 ч.л. къри, сол на вкус и смесете всичко. Бон Апети!