Начин на приготвяне
Филето се нарязва на малки лентички и се смесва с предвидените съставки и се оставя поне за 5 минути.
Спагетите се сваряват според указанията на пакета.
В тиган се нагорещява олиото и пилешкото филе се запържва около 5-10 минути, после се маха.
В същата мазнина се слага накълцаният чесън и джинджифил, после морковите, нарязани на тънки лентички, чушките - също, разбъркват се в продължение на най-много 1-2 минути, слага се пилешкото.
В купа се разбиват медът, соевият сос, нишесте, сместа се сипва при зеленчуците, разбърква се за около 1 минута.
Прибавят се отцедените спагети и се пържат около 1 минута, после се прибавя магданозът.
При поднасяне се поръсват пържените спагети с пилешко месо по китайски със сусам.