Телешки стек аламинут

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k4k957
Телешки стек аламинут
Снимка: Viktoria
2 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
40 мин.
Порции
2
"Според учени на въпроса Как предпочитате телешкия стек - реър, мидиум или добре изпечен, преобладаващите отговори са били Дааааа"

Необходими Продукти

  • телешки стек - 4 бр., от младо теле
  • сол - на вкус
  • черен пипер - на вкус
  • олио - 2 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукваме много добре оформените филета, на които сме махнали всички жили, от двете страни, най-добре е да го направим през стреч фолио, за да не разкъсваме месото, а само да го направим тънко.

Загряваме грил тигана и поставяме овкусените със сол и черен пипер и намазани с олио пържоли да се пекат.

Печем от двете страни 5-6 минути.

Поднасяме с гарнитура по желание.

Телешкият стек аламинут е готов.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Анонимен
Анонимен
Если Вы жарите его дольше одной минуты, не останавливайтесь на 5-6 минутах, смело продолжайте, Вы уже его превратили в подошву. Остается сделать её покрепче!
27.09.2024 17:54
Валентин Миранов
Валентин Миранов
Страшно вкусно е, аз съм го приготвял!
12.04.2016 09:35
Monika Ivanova
Monika Ivanova
гледах подобно нещо в Мама готви по-добре, но не остава ли жилаво месото?
11.04.2016 16:37
22
2