Телешки стек на скара

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k4k
Телешки стек на скара1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
45 мин.
Порции
4
"Телешките стекове се една от най-основателните причини да не станем вегетарианци!"

Необходими Продукти

  • телешки стек - 4 бр.
  • олио - 2 ч.л.
  • черен пипер - 1 ч.л.
  • риган - 1 ч.л.
  • чесън - 1 ч.л. пасиран
  • кетчуп - 2 ч.л.
  • соев сос - ½ ч.ч.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете всички продукти с изключение на телешкото. Разбъркайте ги добре и намажете телешките стекове.

Покрийте и сложете в хладилник за три часа, за да могат да се мариноват много добре.

След това загрейте грила и запечете стековете – времето зависи от това как ги предпочитате – дали по-сурови или по-изпечени.

Поднесете с гарнитура по избор.

Телешкият стек на скара е готов.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: