Родопски клин на тиган

Nikki ValkovaNikki Valkova
Новак
7
43
13
19
14/04/2016
"Не се оправдавайте, че нямате време. Този вкусен родопски клин се приготвя само за 45 минути "
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
15 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо34 694
  • Преглеждания за месеца103
  • Преглеждания за седмицата13
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена15

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Варим ориза, когато е готов слагаме 50 г от маслото, разбъркваме и оставяме да изстине.

Разбиваме яйцата и ги добавяме с натрошеното сирене към изстиналия ориз. Разбъркваме всичко и добавяме сол на вкус.

Избираме подходящ тиган, намазваме с маслото, разстиламе две от корите- корите трябва да стърчат от тигана, слагаме от готовата смес и завиваме хубаво с корите.

Печем/пържим на бавен огън, когато се запече хубаво обръщаме от другата страна.

Стилна кръгла тава с незалепващо покритие 30 см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Стилна кръгла тава с незалепващо покритие 30 см
25.50 лв.
19.63 лв.
Виж ››

Без изгорели остатъци - поне не и в кръглата тава, която виждате пред себе си. С незалепващо покритие, компактни размери и интересна декорация, алуминиевата тава ще грабне сърцето ви на мига!

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Валентин Миранов
Бърза вечеря!
2
0