Бърза леща

Mima GeorgievaMima GeorgievaНовак10149
14/04/2016
"Когато сме гладни, хич не ни се чака, затова прибягваме до подобни изпитани рецепти "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 150
  • Преглеждания за месеца65
  • Преглеждания за седмицата15
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Предварително обелваме и нарязваме лука и чесъна на ситно. След това, за по-бързо приготвяне, сваряваме вода в кана и я пресипваме в тенджера и започваме да варим водата заедно с лука и чесъна.

Към тях прибавяме олиото, червения пипер, чубрицата и солта и чакаме около 5-6 минути да се смесят ароматите.

Накрая добавяме лещата. Оставяме я да ври още 15 минути и след това е готова.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Йорданка Ковачева
Любимо ястие! Аз добавих и малко ситно накълцани моркови и червена чушка, както и един стрък пресен чесън!
0
0
Гергана  Георгиева
Направих я по рецептата,стана много вкусна и лека
0
0