Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Пилешко месо»Мариновани пилешки крилца на скара

Мариновани пилешки крилца на скара

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k32
Мариновани пилешки крилца на скара1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
40 мин.
Порции
3
"Станаха толкова вкусни, че нямаме търпение да ги споделим с приятелите си!"

Необходими Продукти

  • пилешко месо - 12 крилца
  • зехтин - 3 с.л.
  • мед - 1 с.л.
  • горчица - 1 с.л. или по - малко
  • оцет - 1 с.л.
  • соев сос - 1 - 2 с.л.
  • нишесте - 1 ч.л.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбъркайте заедно зехтина, оцета, меда и горчицата, соевия сос, след което добавете нишестето.

Оваляйте обилно крилцата в получената паста и ги оставете да се мариноват за половин час.

Загрейте скара, намазнете реотаните и изпечете крилцата от двете страни. Поднесете с гарнитура от зеленчуци. Крилата могат да се изпекат и във фурна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
57
44
31
20
10
Дай твоята оценка: