Пролетна мусака

NEVINEVI
Помощник Готвач
162
49
8
3
19/04/2016
Приготвяне25 мин.
Готвене40 мин.
Общо65 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 158
  • Преглеждания за месеца26
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете, измийте и нарежете картофите на дребни кубчета. Почистете и нарежете на дребно лука и спанака.

В тиган загрейте олиото и запържете лука и каймата, запържете до златисто. После прибавете спанака и подправете със сол, черен пипер и чубрица.

Свалете от котлона и в подходяща тава смесете каймата и картофите. Разбъркайте добре и налейте около 300 мл топла вода. Печете на 200 до готовност на картофите.

Направете заливката, като смесите продуктите в купа и я разпределите равномерно върху ястието. Върнете във фурната и печете до златисто.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар