Домашни наденички с гарнитура от боб

NEVINEVI
Помощник Готвач
162
899
553
462
3
25/04/2016
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо564
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете наденичките в подходяща тава и олиото. Печете във фурна на 200 градуса до готовност.

В това време сложете боба в тенджера с достатъчно количество вода и сварете до омекване.

Отцедете от излишната вода и добавете лютеницата и почистения и нарязан на много дребно лук.

Подправете с черен пипер и сол на вкус и разбъркайте добре.

Сервирайте, като в чиния направите подложка от боба и върху него сложете нарязана наденички и поръсете с нарязан магданоз.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Валентин Миранов
Ужасно вкусно! Браво!
0
0