Свинско с ориз на фурна

Valentina PsaltirovaValentina Psaltirova
Помощник Готвач
152
243
165
2
26/04/2016
Приготвяне25 мин.
Готвене40 мин.
Общо65 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо16 838
  • Преглеждания за месеца327
  • Преглеждания за седмицата39
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварява се месото. В тиган се запържват морковите, добавя се измитият ориз, бърка се 10-тина минути.

В тава се прехвърля сместа, налива се бульонът, подрежда се месото и се посолява.

Пече се до готовност.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
карамфилка
карамфилка
27.04.2016 19:26
Свинското е вкусно винаги и всякак.
0
0