Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Печени свински каренца на грил

Печени свински каренца на грил

Печени свински каренца на грил
Снимка: Веселина Константинова
1 / 5
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
4
"Печените свински каренца на грил са чудесен повод да ни поканите на гости!"

Необходими Продукти

  • свински карета - 1 кг
  • универсална подправка - подправка за барбекю
  • сос терияки
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на пържолки. Начукайте ги внимателно с помощта на дървено чукче.

Овкусете ги със сол, сос Терияки и подправките за барбекю.

Оставете ги за около 30 мин. Загрейте грила и на редете каренцата.

Изпечете от двете страни до златисто.

Поднесете с подходяща гарнитура и червено вино.

Печените свински каренца на грил са много вкусни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Валентин Миранов
Валентин Миранов
Стават много вкусни, и аз ги правя по този начин!
26.04.2016 11:14