Начин на приготвяне
Разбийте в купа яйцата и захарта до кремообразна смес. Добавете ванилията и олиото. Разбърквайте непрекъснато с миксер. Пресейте брашното, бакпулвера и какаото.
Добавете ги към сместа като ги редувате с киселото мляко и бъркате със дървена лъжица или шпатула. Сместа трябва да е добре объркана и да няма брашнени бучки. Накрая добавете кокосовите стърготини и разбъркайте.
Намажете правоъгълна тавичка с малко олио и сложете хартия за печене. Ако нямате хартия поръсете тавичката с брашно. Изсипете сместа и изравнете. Печете сладкиша в загрята фурна на 170 градуса до суха клечка около 40 минути според фурната.
Извадете го и докато е топъл го намажете с малиновото сладко. Когато се охлади извадете от тавата, поръсете с кокосови стърготини и нарежете на парчета.