Тортиля с пресен лук

NikolNikol
Чирак
55
148
91
89
03/05/2016
"Опитайте нашето предложение за аламинутна Тортиля с пресен лук за сладокусници !"
Приготвяне5 мин.
Готвене10 мин.
Общо15 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо4 080
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържете предварително измития и нарязан на ситно зелен лук до омекване.

В купа разбийте яйцата и ги посочете. Изсипете готовия лук в разбитите яйца и разбъркайте.

Върнете отново в тигана да се запържи, оформете като омлет.

Алуминиев тиган с незалепващо покритие 24 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Алуминиев тиган с незалепващо покритие 24 см
24.99 лв.
Виж ››

Смело хванете в ръце алуминиевия тиган и сложете начало на готвенето с песен на уста! Тиганът е с незалепващо покритие, термоизолираща дръжка и страхотен цвят, който отива на всеки кухненски интериор.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Ваня Благоева
Бързо, лесно и вкусно! Браво!
1
0
Nikol
Nikol
04.05.2016 16:50
Да ,много я обичаме тази тортиля,а с чесън става още по хубава
0
0