Пиле по белгийски

Джемиле ЧешлиеваДжемиле Чешлиева
Мастър Шеф
748
3k
1k
2k
6
04/05/2016
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо703
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилето се измива добре и се слага в йенска тенджера. Добавят се нарязаните на кубчета картофи.

Рендосва се чесън, добавя се копър, черен пипер и сол на вкус. Накрая се залива с бутилка бира. Слага се малко масло и се пече до готовност.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар