Свински ребърца на фурна

04/05/2016
Наталия Петрова
отНаталия ПетроваГотвач3536692572
"Не знаем за вас, но ние вече загряваме фурната, защото нямаме търпение "
Приготвяне2 мин.
Готвене35 мин.
Общо37 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо34 048
  • Преглеждания за месеца2349
  • Преглеждания за седмицата1339
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

  • свински ребра - около 1.5 кг
  • олио
  • сол
  • черен пипер
  • червен пипер - сладък
  • червен пипер лют
  • чубрица
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ребрата се овкусяват цели, без да се нарязват на порции. С ръце втриваме в ребърцата олио, сол, чубрица, червен пипер, черен пипер и малко от лютия червен пипер.

Слагаме ги в подходяща тавичка и печем в загрята на 180 градуса фурна за около 25 минути. След това увеличаваме на 200-220 за още 10 минути или до готовност.

След като са готови, ги изваждаме в чиния и с лъжица загребваме от получилия се бульон и го изсипваме върху тях. Поднасяме с подходяща гарнитура.подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Ваня Георгиева
Супер! Като видя ребърца и започвам да се облизвам.
0
0
Наталия Петрова
И аз съм така :)
0
1

Виж всички коментари или напиши такъв