Мариновани пилешки шишчета

05/05/2016
"За най-добър резултат - консумирайте с бира и в компанията на приятели "
Приготвяне60 мин.
Готвене30 мин.
Общо90 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 219
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата4
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

  • пилешко месо - 600 г
  • лук - 1 бр.
  • олио - 2 с.л.
  • за марината
  • олио - 1 к.ч.
  • морска сол - 1 ч.л.
  • червен пипер
  • черен пипер
  • лимонов сок - 2 с.л.
  • горчица - 1 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа се смесват продуктите за марината с подправките. Месото се нарязва на парчета и заливаме с марината.

Кисне около 3 часа на хладно в хладилника. Дървените шишчета се киснат и те за 20 минути в студена вода.

Лукът се почиства и разделя на парченца. Нанизва се парче месо, парче лук и така, докато свършат продуктите.

Печем на загрята скара от всички страни до зачервяване. Поднася се със свежа салата. Вкусотия!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Джемиле Чешлиева
И малко чесън
0
0
enggell2020@abv.bg
enggell2020@abv.bg
07.05.2016 23:03
Чудесни са!
0
0
Monika Ivanova
Monika Ivanova
05.05.2016 22:05
и соев сос обичат тези шишчета :)
0
0