Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Карантия»Aгнешки дроб с маруля и пресен лук

Aгнешки дроб с маруля и пресен лук

Valentina PsaltirovaValentina Psaltirova
Помощник Готвач
1528512331k2
Aгнешки дроб с маруля и пресен лук
Снимка: Valentina Psaltirova
1 / 2
05/05/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
75 мин.
Порции
3
"Вкусно предложение от селската кухня, от което ви препоръчваме да се възползвате"

Необходими Продукти

  • карантия - 1 бр. агнешки дроб
  • маруля - 1 бр.
  • зелен лук - 5 - 6 стръка
  • картофи - 1 бр. варен
  • магданоз
  • домати
  • червен пипер
  • хималайска сол
  • олио
  • маслини
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържват се марулята и лукът.

Прибавя се свареният картоф и се пържи още 5-6 мин.

Слага се свареният и нарязан дроб.

В края - доматите, червеният пипер и магданозът. Соли се и се слагат маслините.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

К К
К К
Никога не съм виждала! Интересно!
17.05.2016 15:21