Свински късчета с гъби и зеленчуци в гювеч

Янка ГорановаЯнка ГорановаГотвач178141313
09/05/2016
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 811
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме свинското месо на малки късчета.

Почистваме гъбите и ги режем на четири. Лука, морковите и червената чушка ги режем на малки кубчета.

В голяма тава слагаме месото, гъбите и всички зеленчуци, посоляваме и поръсваме с чубрица и малко червен пипер.

Разбъркваме добре и пълним гювеча. Домата се настъргва на едро ренде, слагаме го в гювеча и заливаме с 1 чаена чаша вода.

Слагаме да печем в студена фурна на 220 градуса за около 80 минути.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар