Свински късчета с гъби и зеленчуци в гювеч

Янка ГорановаЯнка Горанова
Готвач
178
567
251
341
3
09/05/2016
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 684
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме свинското месо на малки късчета.

Почистваме гъбите и ги режем на четири. Лука, морковите и червената чушка ги режем на малки кубчета.

В голяма тава слагаме месото, гъбите и всички зеленчуци, посоляваме и поръсваме с чубрица и малко червен пипер.

Разбъркваме добре и пълним гювеча. Домата се настъргва на едро ренде, слагаме го в гювеча и заливаме с 1 чаена чаша вода.

Слагаме да печем в студена фурна на 220 градуса за около 80 минути.

Емайлирана овална тава с дръжки и капак-17%
Похапвай си вкусно с:
Емайлирана овална тава с дръжки и капак
30.00 лв.
25.00 лв.
Виж ››

Приготвяйте любимите си ястия лесно, удобно и здравословно с нашата емайлирана овална тава. Изработена от висококачествени материали, тя ще бъде новото бижу във вашата кухня. Има удобни дръжки и капак. Овалната тава е мечтата на всяка фурна.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар