Пилешки хапки в гювече

Албена АсеноваАлбена АсеноваМастър Шеф68276121566
09/05/2016
"Стана ли време да похапнем вкусно "
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 828
  • Преглеждания за месеца75
  • Преглеждания за седмицата16
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В дъното на гювече първо се слага мазнината, след това месото, нарязано на хапки, картофът, нарязан на парчета, доматът, гъбите и чушката, също нарязани.

Поръсва се със сол и къри и се залива с бульона.

Накрая се поръсва с настъргания кашкавал.

Пече се на 180 градуса.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
ВИЛИ-Виолета Матева
всичко приготвено в гювеч е уникално вкусно
0
0