Кюфтета с чесън

Катя БлагоеваКатя БлагоеваГотвач157733871
09/05/2016
"Но бъдете внимателни, защото заради чесъна тези кюфтета пият повече бира от обикновените "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 217
  • Преглеждания за месеца36
  • Преглеждания за седмицата7
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Каймата се изсипва в дълбока купа, отгоре се рендосва червеният лук и чесъна, добавят се подправките, като от чубрицата се слага повече, да са по вкусни.

Посолява се на вкус. Разбърква се добре.

Оформят се средни кюфтета, който се овалват в брашно и се пържат.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Катя Благоева
Да чесънът е много полезен, но да се яде е хубаво във вкусно ядене, а не да рупаме само чесън.
0
0
Катя Благоева
Който както обича, но с повече чубрица в нея е тайната, а и чесанче не обичах но от както правя тези кюфтета направо ги обожавам и децата се избиват за тях
0
0
Monika Ivanova
Monika Ivanova
09.05.2016 13:01
значи трябва да ги пробваме, че всички говорят колко е полезен чесъна, а ние вкъщи така и не можем да му свикнем
1
0
Ваня Благоева
Страшно вкусни са с чесънче, но слагам по-малко, не съм му голяма любителка на чесана!
1
0
Monika Ivanova
Monika Ivanova
09.05.2016 12:45
аз изобщо го изпускам, че ми е лошо от него, използвам го само за задължителни неща като таратор например.
1
0