Начин на приготвяне
Месото се сварява в подсолена вода. Докато се вари си нарязваме лука и го запържваме с олио, като омекне прибавяме към него и нарязаните на кубчета моркови.
След това сваляме от котлона и изчакваме месото да стане. Като стане месото го накъсваме на ситно и го слагаме в запръжката да се позапържи за малко с червен пипер. След това посоляваме и сваляме от котлона.
Вземаме тарелката с гъбите, които по принцип са изчистени, и ги измиваме отвътре и отвън. Осоляваме ги и пълним всяка една гъбка и я нареждаме в предварително намазана с малко олио тава.
Слагаме да се пече в предварително загрята фурна на 180 градуса. Като са готови ги вадим от печката и рендосваме кашкавала отгоре на всяка една.